• Vertrouwenscontactpersoon

  Foto contactpersoon

  Even voorstellen...als vertrouwenscontactpersoon.

  Volleybal je de laatste tijd niet meer met zoveel plezier? Heeft dit te maken met vervelend gedrag van anderen (bv. teamgenoten - trainers - ouders - enz.)? Durf je dit niet zomaar te vertellen aan je trainer of je teamgenoten ? Dan kun je bij mij - als vertrouwenscontactpersoon - terecht!

  Ik luister, in vertrouwen, naar je verhaal en probeer samen met jou te kijken naar de mogelijkheden om het probleem bespreekbaar te maken en/of op te lossen. Natuurlijk met als doel dat je snel weer met een veilig en fijn gevoel bij onze vereniging kunt sporten!

  Wil je een keer met mij hierover praten? Stuur dan een e-mail naar vcp@gemini-elst.nl, zodat we een persoonlijke afspraak kunnen maken. Natuurlijk mag je me ook altijd aanspreken in de sporthal. Op maandagavond ben ik vaak zelf aan het volleyballen (in dames 2), dus in de sporthal aanwezig (van 20.30u - 22.30u). Gedurende het seizoen kom ik bij alle teams even langs om me persoonlijk voor te stellen en wat meer te vertellen over mijn taak als VCP.

  Tot horens / tot ziens.

  Groeten, Henrieke van Cappellen (vertrouwenscontactpersoon Gemini)