• In mei 1973 is uit een fusie van Spero en DSV zaalsportvereniging Gemini ontstaan. Op 13 mei bestaat Gemini 50 jaar en dat vieren we met een feest programma.

  Op vrijdag 12 mei is er voor alle leden het Glow in the Dark toernooi. Met gemixte teams wordt er gevolleybald in het donker.
  Van 17.00 tot 19.00 uur mini’s
  Van 19.00 tot 21.00 uur jeugd ABC
  Van 21.00 tot 23.00 uur senioren.
  Als je mee wilt spelen op het BLACK LIGHT TOERNOOI, voor zowel mini's, jeugd als senioren, schrijf je dan HIER in.

  Zaterdag 13 mei begint om 9.00 uur met De Servothon service challenge. De mini’s en jeugd proberen met hun service skills zoveel mogelijk punten bij elkaar te serveren. De kinderen worden gesponsord en kunnen prijzen winnen met hun service skills.
  Om 11.00 uur is er voor de ABC jeugd een volleybal clinic onder leiding van dames internationals. Een leerzame ervaring voor onze jeugd om training te krijgen van oranje dames met hun internationale ervaring!

  Als sluitstuk van het feestprogramma is het jubileumfeest vanaf 20.00 uur. De feestavond met het thema “A touch of gold” is voor leden, oud-leden en supporters. De sportzaal wordt omgeturnd tot een feestzaal. Dansen, ontmoeten, verhalen delen van vroeger en nu en dat alles met de muzikale boost van de band Fantix. Ken je nog oud-leden of trouwe supporters? Neem ze mee! Toegang is vanaf 16 jaar.
  Wil je komen naar de grootste feestavond? Koop dan HIER je kaartje!

  Wat is een jubileum zonder jubileum shirt. Voor dit jubileum is een speciaal jubileum sportshirt ontworpen. Naast het shirt is er ook een jubileum hoodie. Hoe vet is dat! Het shirt kost €17.50, de hoodie €35,-. Koop je beide dan is de prijs €50,-
  En om je outfit te kunnen shoppen, kun je HIER een kijkje nemen.